Proiectul POSDRU ”Femei active pentru integritate și responsabilitate” în plin proces de implementare

Proiectul POSDRU/144/6.3/S/134919 “Femei active pentru integritate şi responsabilitate”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat de către Asociația Română pentru Transparență (Transparency International Romania), în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret, îşi continuă cursurile de calificare lucrător în comerţ nivel 1 (COR 5220.1.1), precum și pe cele referitoare la antreprenoriat integru, şi în celelalte regiuni de dezvoltare aferente proiectului.

 După ce în regiunile de dezvoltare Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia şi-au finalizat cursurile primele grupe, în luna mai au început cursurile şi în regiunea de dezvoltare Sud-Est, în Constanţa. Tot în această lună, au început cursuri de lucrător în comerţ nivel I şi în Craiova, Râmnicu-Vâlcea şi Berbeşti pentru regiunea Sud-Vest Oltenia, precum şi în Roşiorii de Vede şi Ploieşti pentru regiunea Sud-Muntenia, dar şi noi grupe în Bucureşti.

Cursurile vor continua în perioada următoare cu alte serii de cursante în regiunile de dezvoltare aferente proiectului: Bucureşti Ilfov, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Sud Est, Nord Est, Centru.

În contextul necesităţilor tot mai mari legate de identificarea unor alternative ocupaţionale şi a noi locuri de muncă, cursurile de lucrător în comerţ reprezintă o şansă pentru dezvoltarea profesională în domeniul comerţului.

Pentru toate doamnele şi domnişoarele interesate să participe la aceste cursuri este important de ştiut că sunt vizate preponderent tinerele până în 25 de ani şi femei peste 40 de ani, cu studii minime obligatorii de VIII şi respectiv X clase. Pentru înscrierea în cadrul proiectului este necesară trimiterea unui email la adresa: fair@spiruharet.ro şi completarea tuturor documentelor cerute de către echipa de implementare.

Specialist informare şi comunicare:

Lector univ. dr. Gârdan Iuliana Petronela