Femei active pentru integritate şi responsabilitate

Niciodată nu este prea târziu să te recalifici sau să înveţi o nouă meserie! Dacă eşti femeie cu vârsta de peste 40 de ani sau eşti o tânără până în 25 de ani şi ai terminat studiile minime obligatorii conform legislaţiei în vigoare, acordă-ţi o şansă!

Califică-te ca lucrător în comerţ şi urmează cursurile de antreprenoriat integru! Vrei să dobândeşti competenţe în domeniul comercial şi în antreprenoriat? Proiectul POSDRU "Femei active pentru integritate şi responsabilitate" este rezolvarea!

Finalizând aceste cursuri poţi să lucrezi ca lucrător în comerţ sau să îţi deschizi propria afacere! Ai iniţiativă şi atunci vei reuşi!  

Proiectul FAIR este implementat de Asociaţia Română pentru Transparenţa, în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Femeile interesate de cursurile lucrător în comerţ nivelul 1 şi antreprenoriat integru oferite prin proiectul POSDRU FAIR şi care au domiciliul în una din regiunile de dezvoltare Bucureşti – Ilfov, Sud Muntenia, Centru, Sud Vest Oltenia, Sud Est, Nord Est, pot contacta echipa de implementare la adresa de email: fair@spiruharet.ro.

 

Specialist informare şi comunicare:

Lector univ. dr. Gârdan Iuliana Petronela