Femei active pentru integritate şi responsabilitate

Asociaţia Română pentru Transparenţa, în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret, oferă prilejul femeilor care doresc să fie independente şi să urmeze o carieră în domeniul comerţului, ca visul lor să devină realitate.

Prin proiectul POSDRU “Femei active pentru integritate şi responsabilitate” 450 de femei au şansa de a urma gratuit cursurile de formare profesională de lucrător în comerţ nivelul 1 şi cursurile de antreprenoriat integru dacă au finalizate studiile minime obligatorii de VIII şi respectiv X clase (conform legislaţiei în vigoare din momentul absolvirii) şi nu au mai absolvit alte cursuri care vizează activitatea de lucrător în comerţ.

În cadrul acestor cursuri sunt oferite servicii integrare de formare profesională şi de practică pentru femeile fără loc de muncă sau pentru femeile care doresc să se perfecţioneze pentru meseria de lucrător în comerţ sau chiar să îşi deschidă o afacere în domeniul comerţului.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Informaţii suplimentare şi înscrieri la adresa: fair@spiruharet.ro

 

Specialist informare şi comunicare:

Lector univ. dr. Gârdan Iuliana Petronela